Cedar Plus

Cedar Plus

Designul rafinat cu posibilitatea de a alege culorile alb si gri deschis se potriveste tuturor nevoilor clientului si asigura durata maxima de viata a produsului, datorita materialelor folosite.
Carcasa din plastic este fabricat din poliamida, care isi pastreaza proprietatile chiar si la temperaturi scazute. Cedar Plus este disponibil cu capac normal, cu capac gri transparent si un capac albastru transparent. Garnitura de sus (cauciuc) din Cedar Plus poate fi taiata cu un cutit; garnitura plata de jos poate fi strapunsa cu o surubelnita.

  • switch-uri, 16AX 250V AC, IP44 cu sau fara lampa
  • prize simple si duble, 16A 250V AC, IP44, impamantare cu pin/laterala
  • combinatie de intrerupator cu priza (impamantare cu pin/laterala), 16A 250V AC, IP44 cu sau fara lampa

Beneficii

Cu stilul sau elegant, robustete si etanseitate, Cedar Plus este o gama de rezostenta la orice fel de vreme, care indeplineste toate cerintele pentru toate mediile de interior/exterior, cum ar fi garaje, subsoluri, spatii de depozitare, bucatarii profesionale si medii industriale.
Sistemul de fixare deschis, care conecteaza placa de acoperire pe placa de baza cu clipuri pe spatiul din caseta face ca produsul sa fie unul rapid, usor si sigur de instalat.

Aplicatii

Cedar Plus este un produs rezistent la apa montat pe o suprafata ECO, conceput special pentru piata est-europeana, cu un nivel de protectie IP44 si IK07.

Subcategorii

Construit de FR Software
INGENIA © 2018