InfoRegio

Livrare si plata

Livrarea produselor

Termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra.

In cazul in care un anumit produs nu se afla pe stoc prin prisma cererii mai mari pentru respectivul produs, este posibil ca termenul de livrare sa fie mai mare. Veti fi informat in legatura cu noul termen de livrare prin email sau telefonic, putand opta pentru acceptarea acestuia sau anularea comenzii dumneavoastra in termen de 3 zile de la plasarea acesteia pe site, daca termenul de livrare comunicat nu este considerat convenabil.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Livrarea produselor se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Pentru comenzile  cu o valoare mai mare de 300 lei, transportul este gratuit, valabil numai pe teritoriul Romaniei si doar in reteaua curierului. Pentru comenzile sub 300 RON se achita o taxa de transport de 9,99 RON (TVA inclus, ramburs inclus). Factura de achizitie o veti primi la receptia coletului. 

In cazul in care produsul receptionat este defect sau prezinta urme de deteriorare, se poate solicita returnarea produsului in termen de 48 de ore de la efectuarea comezii in vederea inlocuirii cu un produs nou, accesand sectiunea Returnari.

Plata produselor

Plata produselor se poate realiza in sistem ramburs, in momentul livrarii coletului prin curier sau cu ordin de plata in baza facturii proforme emise de SC Building Technology Group R SRL, dupa confirmarea comenzii dumneavoastra. Factura proforma va contine toate informatiile necesare efectuarii platii cu ordin de plata, livrarea urmand a se face dupa confirmarea platii.